Tja, in de zomervakantie bedenk je van alles om te doen met de kinderen die ‘opeens’ niet meer op school zitten, maar thuis zijn. Ik vind het heerlijk om dan activiteiten op te pakken met mijn 2 meiden en dan zitten er van die dagen tussen die echt een dagje-uit zijn. Dan gaan we vroeg op pad om er echt van te kunnen genieten. Zoals dit uitje naar MegaPret een Lievelde. De meiden waren hier al vaker geweest, een vriendin van mij ook, maar ik zelf nog niet. Dus het werd de hoogste tijd om MegaPret te gaan ontdekken samen met 2 vriendinnen en hun kinderen. Een top-idee met die hoge temperaturen, aangezien er ook de mogelijkheid tot waterpret was. Het werd een gezellige ontspannen dag voor ons als ouders en een pret dag voor de kinderen.

Megapret – waterpret

Voor mij en mijn meiden was het 1,5 uur rijden, wat resulteerde in 2 uur door het maken van een tussenstop bij mijn vriendin om samen verder te reizen. Rond half 11 kwamen we aan en tot onze verbazing was het ontzettend rustig en bleef dit ook zo de rest van de dag. Wellicht vanwege het tekort aan schaduw over het terrein. Ach ja, met zonnebrand voor vandaag hebben we het prima gered. En wij vonden het stiekem wel fijn dat het niet zo druk was en we de ruimte konden nemen om gezellig bij te kletsen.

Na betaling van entree voor de arrangementen, hebben we een plekje gezocht onder een parasol en tafels en stoelen bij elkaar gezet voor ons gezelschap. Kinderen vlogen alle kanten uit op ontdekking en samen te spelen en wij als ouders hadden de tijd om de kannen ranja klaar te zetten, onze boekjes erbij te pakken en te genieten van deze dag. De kinderen kwamen zo af en toe langs om wat te eten of te drinken of om gewoonweg onze hulp in te schakelen. Tja, je blijft toch je superkrachten als moeder houden, waar je ook bent. Even een beetje toverstof sprenkelen en een spreuk opzeggen met zo min mogelijk woorden is alles wat nodig is om de situatie naar je hand te zetten. Toch?!

Al met al dus een leuke dag. De reis was het waard om met z’n allen erop uit te zijn. Ben je benieuwd naar MegaPret? Check hun website voor alle informatie: https://www.megapret.nl/.

Conclusie van ons dagje MegaPret

Onze Tops van de dag:

  • goede prijs voor arrangementen
  • onbeperkt ranja/water
  • water om mee te spelen
  • terras met parasol
  • verrassende speeltoestellen

Verbeterpunten:

  • personeel was te jong en onkundig
  • niet werkend speeltoestel
  • meer schaduw op het speelterrein
MegaPret verdient drie sterren. We hebben een heerlijke dag gehad, welke overschaduwd werden door het te jong en onkundig personeel en een niet werkend speeltoestel. Zelfs na het aangeven dat het toestel niet werkte, zou het in orde worden gemaakt. Dit is niet gebeurd, nog is er personeel op terug gekomen wat er aan de hand was.