fotografie ploeg

Wil je je fotografievaardigheden naa reen hoger niveau tilllen? Prachtige foto’s maken van professionele kwaliteit? Dat wilde ik ook. Ik wilde mijn camera van binnen en van buiten leren kennen. Ik wilde camera-instellingen beheersen, compositie en belichting begrijpen. Ik wilde deskundige begeleiding, huiswerk en feedback. Ik wilde een betere fotograaf worden.

Toen ontdekte ik deze cursus(sen). Er is ruimte voor de beginner of de doorgewinterde fotograaf. Ik ontdekte het creatieve potentieel achter de lens. Ik leerde er de basisbeginselen en verbeterde er mijn vaardigheden. Het aanbod is vakkundig en voldoet aan mijn behoeften. Ik kreeg het vertrouwen om adembenemende beelden vast te leggen door Fotografie cursus Ploeg. Check mijn ervaring.

Ik wil mijn camera leren kennen

Het begon allemaal hiermee, de wens om mijn camera beter te leren kennen. Het was nog een apparaat met vele functie die mij beangstigden, dus gebruikte ik maar de automatische stand. Daar kon toch niets in mis gaan? Beetje scherpstellen en klikken. Vervolgens alle RAW bestanden meteen overzetten naar JPEG, zodat ik foto-albums kon maken. Voilá, ik heb mijn camera gebruikt.

Zonde, eeuwig zonde. Ik wilde dit niet langer. Ik wilde mijn camera leren kennen. Ik wist nog niet of ik het daadwerkelijk in mij had. Of ik het zou kunnen. Nieuwsgierig was ik wel, maar zou ik niet terugvallen in de automatische stand? 

Ik probeerde het uit. Laagdrempelig, want je weet maar nooit. Ik kwam bij Fotografie cursus Ploeg uit. Een aantrekkelijke prijs waardoor ik de keuze snel had gemaakt. Ik ging ervoor en ik verbaasde mijzelf. Door mijn camera te leren kennen, leerde ik eigenlijk te fotograferen. Ik was mijn reis begonnen om de fotograaf te worden die ik wilde zijn.

Blijf klikken

“Blijf klikken” dat is wat Jeroen je duidelijk maakt. Stop nooit met het maken van foto’s. Leer hoe je door de camera kijkt, zie wat anderen niet zien en leg het vast met de juiste instellingen. Ik raakte uiteraard enthousiast van deze nieuwe kennis, deze bron van creativiteit. Ik begon mezelf te verbazen met wat ik zag en wat ik vastlegde op camera. Ik bleef klikken.

Ik starte als beginner, groeide door als gevorderd en deed een challenge. Maar laat ik voor je eens op een rijtje zetten, waarom Fotografie cursus Ploeg eruit springt. Niet alleen voor mij, maar daardoor is het ook interessant voor jou. 

fotografie cursus camera

Ruim aanbod

Fotografie cursus Ploeg heeft een ruim aanbod aan cursussen. Je kunt er als beginner terecht, maar ook als doorgewinterde fotograaf kun je leren. Je hebt online lessen, maar ook workshops op locaties waar je met een kleine groep op pad gaat. Daarnaast zijn er artikelen om aan te schaffen voor de fotograaf en camera.

Goede klantenservice

Een goede klantenservice is onmisbaar. Als er iets misgaat, als er een vraag is, of om wat voor reden dan ook dat je contact opneemt. Dat vinden ze bij Fotografie Ploeg ook belangrijk. Je vragen worden snel beantwoord. Eventuele missers worden snel opgepakt en opgelost tot volle tevredenheid van de klant. Super!

Stap voor stap uitleg

Zowel voor online cursussen of workshops op locatie is er een heldere uitleg. Dit wordt aangeboden per video en tekst. Daarnaast is er een FB-groep waar je de foto’s kunt plaatsen gerelateerd aan het huiswerk. Ook hier krijg je goede feedback op, waar je wat aan hebt. Alles is te doen in eigen tempo met professionele begeleiding.

Persoonlijk

Fotografie cursus Ploeg voelt massaal aan. Zoveeel cursisten, maar toch is er het persoonlijke. Jeroen is het gezicht bij de cursussen en geeft persoonlijke feedback op je ingestuurde huiswerk. Hij steekt er echt moeite en tijd in voor alle cursisten en dat zijn er best wat. Dat waardeer ik enorm wanneer ik mijn feedback op huiswerk lees.

Prijs

Als echte Nederlander moet ik deze toch echt even benoemen. Er is een groot aanbod van cursussen en je kunt erin verzuipen. Ik heb deze keuze gemaakt, ook op basis van de goede prijs die werd geboden. En de prijs is in zeer goede verhouding met wat je ervoor terug krijgt. Ik ben nog niet uitgekeken hier.

Fotografie cursussen

Zoals ik al zei, zijn er enorm veel cursussen te vinden om je fotografie naar een nieuw level te brengen. Ieder met zijn eigen prijs en kwaliteit. Ik heb dus alles doorgenomen en bekeken, ook qua prijs. Fotografie cursus Ploeg sprong er al snel uit. Dus ik besloot om hier een start te maken en te zien hoe het gaat.

Na de beginners cursus heb ik de gevorderde gedaan. Na de gevorderde ben ik de challenge aangegaan. Van alle cursussen heb ik veel geleerd. Ik ontdekte nieuwe dingen aan mijn camera, bepaalde composities waren nieuw of mijn fotograafoog ontwikkelde zich juist. Ook was er herhaling van een onderwerp, maar door het verstrijken van de tijd, merkte ik dat mijn creativiteit was toegenomen en mijn kennis voor het gebruik van de camera.

Mijn zorgvuldigheid om te bezien waar ik wilde starten met het leren van mijn camera, bracht mij dus hier, bij Fotografie cursus Ploeg. Mijn positieve ervaring zorgde ervoor dat ik een vervolgcursus afnam. Nieuwe kennis zorgde voor nieuwe filters op mijn cameralens. Ik begreep steeds meer en meer. Ik merk hoe belangrijk het is om een cursus te doen. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling, het is tevens de stok achter de deur om je te blijven ontwikkelen. Om jezelf te blijven uitdagen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Dat lukte mij ontzettend goed op dit platform. Ik heb er dus geen spijt van en raad je dan ook aan om hierin te duiken. Niet alleen als beginner, maar ook als gevorderde kun je hier goed terecht. De challenge is super leuk om te doen. Ga eens een keer mee op stap naar een locatie. Ontdek hoe jij je vaardigheden onder de knie wilt krijgen en wat bij jou past op een laagdrempelige manier. En past het toch niet? Er zjin nog genoeg andere vissen in de zee.

3 Tips

1. Proefcursus

Twijfel je nog of je hier wel op de juiste plek zit? Dan is de gratis cursus helemaal het goede begin voor jou. Hier ontdek je 6 fotografie ideeën voor binnenshuis op een leuke en speelse manier. Met een stap voor stap uitleg leer je hoe je deze foto’s zelf kunt maken. Het is voor alle leeftijden en dus leuk voor het hele gezin. Je deelt je foto’s in de bijbehorende FB-groep met andere enthousiaste deelnemers. Nieuwsgierig naar deze cursus? Check hier.

2. Check reviews

Hoe belangrijk zijn reviews wel niet? Ontzettend! Ik heb wel eens iets gekocht zonder dat ik de reviews had gelezen en dat was een teleurstelling. Daarna las ik de reviews en kwam ik erachter dat mijn teleurstelling een gedeelde was en ik het had kunnen voorkomen, door te lezen. Dus als je proefcursus nog twijfel geeft, raad ik je aan om de reviews te lezen. Deze zijn te vinden op Trustpilot. Zo heb je een nog beter idee waar je aan begint (en wellicht blijft).

3. Beslissen

Ik kan me voorstellen dat je nog wel twijfels hebt en andere cursussen overweegt. Je kunt dezelfde stappen voor deze cursussen inzetten en het water aanvoelen bij anderen. Of je duikt in dit water en zet je eigen groei in en stelt het niet langer uit. Je kunt altijd nog overstappen als je uitgekeken bent bij Fotografie cursus Ploeg. Er is niemand die je tegenhoudt, hoogstens jezelf. Begin dus aan je reis om de fotograaf te worden die je graag wilt zijn bij Fotografie Ploeg.

Conclusie

Ben je echt serieus op zoek naar een fotografie cursus (online)? Dan raad ik je zeker Fotografie cursus Ploeg aan. Ik ben eerlijk als ik je vertel dat dit puur op basis is van mijn eigen ervaring en ik er niets voor terug krijg. Ik wil gewoon mijn eerlijke mening met je delen.

Maar goed, probeer het gewoon uit. Ervaar de proefcursus en maak daarna een beslissing. Ik stapte er meteen in met de beginnerscursus, maar de proefcursus is een fantastische start. Zo kun je je goed oriënteren of de manier van het aanbieden van de lessen bij je pst.

Heel veel plezier bij Fotografie cursus Ploeg. Zoek me daar zeker op als je cursist wordt onder JustElisabeth.

Fotografie cursus Ploeg Trustpilot

Dit vind jij ook vast interessant …

Letters en meer: letter k

Letters en meer: letter k

De Letter K is het vervolg van ons alfabet. Dit is tevens de derde letter die we hebben behandeld binnen onze boekjes...

Letters en meer: letter B

Letters en meer: letter B

De Letter B is het vervolg van ons alfabet. Dit is tevens de tweede letter die we hebben behandeld binnen onze boekjes...

Letters en meer: letter A

Letters en meer: letter A

De Letter A is het begin van ons alfabet. Dit is tevens de eerste letter die we hebben behandeld binnen onze boekjes...